VINPROVNING

Hos oss kan du alltid prova vin! Vill du prova lite mer ordnat går det att boka provningar för allt från 2 personer och uppåt under ordinarie öppettider. En lättsam provning där vi helt enkelt förbereder allt på bordet och ni provar på egen hand med viss vägledning. Vinquiz med vännerna är en annan populär variant.

Under de dagar vi inte har öppet tar vi emot grupper och då är minimiantalet 10 personer. För förslag på vinprovningar skicka mail med önskemål (vintyp, land, druva) och antal samt datum så återkommer vi med pris och förslag. Vi ordnar  vinprovningar efter önskemål där fantasin är enda begränsningen.

Nedan hittar du provningar som är öppna för anmälan  – inga egentliga förkunskaper krävs – att du ska lära dig något och utveckla din egen smak är syftet med våra provningar.

ANMÄLAN TILL: volarevisby@gmail.com 

ANGE: Antal, namn, hemadress samt ev. allergi = bekräftelse och faktura via mail. Planerar ni att gå fler tillsammans? Anmäl er gemensamt för att garanteras plats. Fakturan betalas i tid för platsgaranti. Kom ihåg att ange allergier också! 

Vid betald bokning gäller avbokning 24 timmar innan provningsstart för återbetalning.

INFÖR PROVNING: Kom i tid, provningen börjar på angiven tid – var på plats senast 5 minuter innan. Spraya inte på mängder med parfym före provning för det stör dina och andras sinnen.

HÖSTENS PROVNINGAR 2021

Är det något du alltid undrat eller någon druva eller region du är nyfiken på? Maila gärna med önskemål om kommande provningar? Vi är alltid öppna på förslag!

Höstens schema publiceras slutet på augusti.